O nama

Dobrodošli u Spizzu!

Dragi gosti,

samo za vas smo pripremili specijalne recapture naših pizza majstora i kuhara od kojih zastaje dah. Nasu pizzu možete odabrati sa tri vrste tijesta, tankim (bezkvasno) i debljim (tijesto s kvascem) te tijestom bez glutena.

Vrhunsko maslinovo ulje, pesto, gran padana, peperoncini, rukola, zeleni papar, pršut, biftek samo su neki od sastojaka koje koriste u svojim kreacijama naši majstori kuhanja svojom inspiracijom i u vama bude želju za hedonizmom okusa.

Da, imamo restoran, ali na našoj stranici možete pronaći i veliki broj naših autorskih recepata. Ovdje ćete pronaći popise najpopularnijih proizvoda, brzih i jednostavnih obroka za svaki dan.

Osim kreativnih pizza nudimo i maštovite kombinacije bruschetta, salata, burgera, namaza i posebno bi izdvojili tjestenine koje su proglasene medju najboljima u hrvatskoj od strane zirija koji je cinio niz vrhunskih Chefova iz svih prestiznih restorana u Hrvatskoj.

Pročitajte više mojih recepata na našem blogu. Postoje stotine recepata za svaku osobu za svaki dan.

Dobar tek! Vaša Spizza !

O kuharu

Bok svima. Moje ime je Nino Marić. Već 14 godina radim kao kuhar i kreiram gurmanska kulinarska jela. Na našoj web stranici i u našem restoranu pronaći ćete najraznovrsniju kuhinju. Klasična hrvatska kuhinja, kao i kombinacija svih svjetskih jela svijeta. Od istočnjačke kuhinje do talijanske pizze.

Ako nas želite kontaktirati, u nastavku pogledajte kako to možete učiniti.

Radujemo se svakom gostu u našem restoranu i na našoj web stranici. Siguran sam da ćete dobiti drugačiji raspon emocija. Vidimo se i dobar tek!

Contacts: [email protected]
Ili možete ostaviti svoj zahtjev u obrascu